KUTSO ŞEHİTLER VE DEMOKRASİ MİTİNGİNE KATILDI

15 Temmuz darbe girişimine tepki olarak, demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkmak üzere şehirlerin meydanlarında devam eden demokrasi nöbeti, 07 Ağustos 2016 Pazar günü gerçekleştirilen “Şehitler ve Demokrasi Mitingi” ile taçlandırıldı.

 

Ülkemizin tüm illerinde eş zamanlı olarak düzenlenen mitingin, Kütahya Zafer Meydanında gerçekleştirilen büyük buluşmasına, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Meclis Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, KUTSO Meclis ve Yönetim Kurulu ile Meslek Komitesi Üyeleri ve diğer üyeler katılarak destek verdi.   

 

Siyasi erkler, yerel yönetimler, kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve halkın yoğun ilgi ve katılım gösterdiği miting, Türk milletinin sarsılmaz birlik ve beraberliğini, milletin hâkimiyetine azim ve kararlılıkla sahip çıktığını, bir kez daha gösterdi.

 

Cumhurbaşkanlığı himayesinde İstanbul Yenikapı’da gerçekleştirilen “Şehitler ve Demokrasi Mitingi” coşkusu, Kütahya Zafer Meydanında yaşandı. Kütahyalılar, İstanbul Yenikapı’da milyonlarca insanın katılımıyla gerçekleştirilen tarihi mitingi, Zafer Meydanı’na kurulan dev ekrandan takip etti. Büyük bir coşkunun yaşandığı Zafer Meydanı’nda, bağımsızlığın simgesi Türk bayrağını eline alan her yaştan vatandaş demokrasiye sahip çıktı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haber: KUTSO Basın