ÜYELERİMİZİN AİDAT BORÇLARINA YAPILANDIRMA FIRSATI

Odamıza birikmiş aidat borcu bulunan üyelerimiz, 31 Ekim 2016 tarihine kadar, hizmet birimlerimize şahsen başvurarak, yapılandırma fırsatından yararlanabilecek.

6 TAKSİTTE ÖDEME FIRSATI

19 Ağustos 2016 tarihinde yürürlüğe giren “6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun’un”, on birinci maddesinin beşinci fıkrası gereği, birikmiş aidat borcu bulunan oda üyelerine, borçlarını 6 taksitte ödeme fırsatı getirildi.

Üyelerimiz, söz konusu borçlarını, taksit yerine peşin ödemeleri halinde, borç faizinden muaf tutulacaktır.

YAPILANDIRMA İÇİN GEÇ KALMAYIN

Söz konusu yapılandırma kapsamında, oda ve borsa üyelerine birikmiş aidat borçlarını taksitlendirme fırsatı da sunmaktadır.

Yasa, sadece 30 Haziran 2016 tarihine kadar ödenmemiş olan aidat borçlarını kapsamaktadır.

31 EKİM 2016’YA KADAR BAŞVURU FIRSATI

Üyelerimizin bu fırsattan yararlanabilmeleri için, 31 Ekim 2016 tarihine kadar, odamıza başvuru yapmaları gerektiğini, önemle duyururuz.

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI