EGE İLLERİ TÜRKİYE TANITIM GÜNLERİNDE KÜTAHYA

“Ege İlleri Türkiye Tanıtım Günleri”nin dokuzuncusu, 10-13 Kasım 2016 tarihlerinde Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Etkinliğe, Ege Bölgesi illerinin valilikleri, il ve ilçe belediyeleri, kaymakamlıklar, ticaret ve sanayi odaları, stand açarak katıldı.

 

Etkinlikte, Ege Bölgesi illerinin, doğa, turizm, kültür, sanat zenginlikleri, yöresel lezzetleri, sosyal ve kültürel hayatı, ticaret ve sanayisi, öne çıkan özellikleri ziyaretçilere tanıtıldı.

 

Kütahya’nın da, çini, gümüş, yöresel kıyafetler, termal tesisleri, el sanatları, gıda ürünleri, yöresel lezzetleri gibi birçok zenginliği, KUTSO ve diğer Kütahya standlarında ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

 

Kütahya protokolünün, Ankara’da yaşayan Kütahyalıların, daire müdürlerinin, basın mensuplarının, Kütahya ilinden Yetişenler Derneği temsilcilerinin katıldığı açılış, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr.Veysel Eroğlu’nun teşrifiyle yapıldı.

 

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Meclis Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral ve KUTSO Yönetim Kurulu Üyeleri de açılış töreninde hazır bulundu. Açılışın ardından, KUTSO heyetinin refakatinde, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr.Veysel Eroğlu ile birlikte, Kütahya standları gezildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haber: KUTSO Basın