KUTSO’DA KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Kasım ayı olağan meclis toplantısı, KUTSO sosyal tesisi Âlâ Restoran’da düzenlenen akşam yemeğinin ardından, KUTSO Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

 

Düzenlenen akşam yemeğinde, KUTSO’ya yeni kayıt olan üyelerin üyelik beratları, KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç tarafından takdim edildi.

 

KUTSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile meslek komite başkanlarının katıldığı toplantıda konuk edilen Kütahya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ender Muhammed Gümüş, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı konusunda bilgi paylaştı. Kasım ayı meclis toplantısının olağan gündem maddelerinde yer alan konular müzakere edilerek ilgili kararlar alındı. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Bağırgan tarafından, Ekim ayı KUTSO faaliyet raporu sunuldu. KUTSO Meclis Üyesi ve Ceyda Gıda Ltd.Şti. yetkilisi Halit Ceylan’a, “Haymaana” markasının Anadolu Markası ödülü almasından dolayı tebrik plaketi takdim edildi. KUTSO Meclis Üyesi Tolga Eskioğlu ise “Aragonit” markasının başarı hikâyesini, hazirunla paylaştı.

 

Konuşmaların ve gündem maddelerinin tamamlandığı KUTSO Kasım ayı meclis toplantısı, bir sonraki toplantı tarihinin duyurulmasının ardından, KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç tarafından kapatıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haber: KUTSO Basın