KUTSO’DA YILIN SON MECLİS TOPLANTISI

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Aralık ayı olağan meclis toplantısı, KUTSO sosyal tesisi Âlâ Restoran’da düzenlenen akşam yemeğinin ardından, KUTSO Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

 

Düzenlenen akşam yemeğinde, KUTSO’ya yeni kayıt olan üyelerin üyelik beratları, KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç tarafından takdim edildi.

 

KUTSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile meslek komite başkanlarının, TOBB Kütahya Kadın Girişimciler İl Kurulu İcra Komitesi Başkanı ve üyelerinin katıldığı toplantıda, İşadamı Mete Tetik konuk edildi.

 

Meclise hitap eden Mete Tetik, Kütahya’yı çok sevdiğinden bahisle, şehrin tanıtılması ve geliştirilmesi, yatırımların artması yönündeki gayretlerinden, ayrıca iş dünyasındaki başarı hikâyesinden söz etti.

 

Hitabının ardından, Mete Tetik’e, Kütahya Yoncalı’da kazandırdığı Gülümser Hatun Termal Tesisleri yatırımından dolayı, KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç ve KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.  Konuk hitabının ve plaket takdiminin ardından, Aralık ayı meclis toplantısının olağan gündem maddelerinde yer alan konular müzakere edilerek ilgili kararlar alındı. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Bağırgan tarafından, Kasım ayı KUTSO faaliyet raporu sunuldu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) organizasyonunda düzenlenecek ve işletmelerin KOSGEB Genel Destek Programı çerçevesinde destekten yararlanarak katılım sağlayabileceği “2.KOBİ’ler Konferansı” hakkında, Meclis Başkan Yardımcısı Hasan Öncel tarafından bilgi verildi. KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç ise, 19 Aralık 2016 tarihinde katılım sağlanan TOBB Ege Bölgesi Toplantısına dair bilgi paylaştı.

 

Konuşmaların ve gündem maddelerinin tamamlandığı KUTSO Aralık ayı meclis toplantısı, bir sonraki toplantı tarihinin duyurulmasının ardından, KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç tarafından kapatıldı.

 

 

 

 

 

 

Haber: KUTSO Basın