Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Kütahya Gazeteciler Cemiyeti’ne iade-i ziyaret yaptı.

Germiyan Sokağı’ndaki Kütahya Gazeteciler Cemiyeti konağında yapılan ziyarette, Cemiyet Başkanı Erkan Sağlam ve Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu.

KUTSO yetkilileri tarafından iyi dileklerin sunulduğu ziyarette sohbet edilerek, görüş alışverişi yapıldı. KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, gazetecilere ait özel bir mekânın olmasının anlamlı olduğunu belirterek, Germiyan Sokağı’nda yer alan cemiyet binasının, Kütahya’nın tarihi dokusunu yansıttığını söyledi.

Cemiyet Başkanı ile birlikte konağı gezen KUTSO heyeti, Başkan Erkan Sağlam’dan, bugüne kadar yapılan çalışmalar ve bundan sonra planlanan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyaret, Kütahya Gazeteciler Cemiyeti konağı önünde hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.