Almanya Hidroelektrik Güç Santralleri İnceleme Gezisi

Sayın Üyemiz;

Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası’ndan (AHK),  Odamıza gönderilen yazıda;

Alman – Türk Ticaret ve Sanayi Odası’ndan alınan yazıda, 11 – 14 Eylül 2017 tarihlerinde hidroelektrik güç santralleri alanında inceleme yapmak üzere Almanya’nın Bavyera Eyaletine gezi düzenleneceği, organizasyonun temel amacının Alman ve Türk sektör temsilcilerini bir araya getirerek şirket ve proje ortaklıklarının kurulması olduğu belirtilmiştir.

Gezi kapsamında, Alman ve Türk uzmanların katılımıyla Türkiye ve Almanya hidroelektrik piyasalarının güncel gelişmelerinin yanında karşılıklı fırsatlar hakkında bilgi paylaşılacağı ve ikili iş görüşme imkanlarının sunulacağı ve hidroelektrik güç santrallerinin inceleneceği aktarılmıştır.

Seyahat ve konaklama masraflarının katılımcılar tarafından karşılanacağı bildirilmiştir. İş gezisi esnasında Almanca – Türkçe eş zamanlı tercüme yapılacağı belirtilmiştir.

Etkinliğin taslak programı ekte verilmiş olup, geziye katılmak isteyen üyelerimizin Alman – Türk Ticaret ve Sanayi Odası ile iletişime geçmesi gerekmektedir.

Taslak Program için tıklayınız

Zafer Koç – Alman Türk Sanayi ve Ticaret Odası Proje Yetkilisi