Elektrik Tesisat Ulusal Kongre ve Sergisi Düzenlenecektir

Sayın Üyemiz,

İzmir Ticaret Odasından (İZTO) odamıza gönderilen yazıda;

18-21 Ekim 2017 tarihlerinde İzmir Tepekule Kongre Merkezi’nde ‘Elektrik Tesisat Ulusal Kongre ve Sergisi’ düzenlenecektir.
TMMOB Elektrik Mühendisleri İzmir Şubesi tarafından bu yıl 5.’si düzenlenecek olan kongre kapsamında, Güç ve Enerji Sistemleri, Aydınlatma, Yapı Elektronik Sistemleri, Endüstri 4.0 Çözüm ve Uygulamaları, Elektrik Tesisatları’nda SMM ve Yapı Denetim Hizmetleri başlıklı sempozyumlar gerçekleştirilecektir.
Çeşitli  kamu kurum ve kuruluşlarının, üniversitelerin, elektrik, elektronik, enerji ve inşaat sektörlerinin katılımıyla enerji üretimi, iletimi ve dağıtımı, yenilenebilir enerji sistemleri, elektrik tesislerinde güvenlik, jeneratör ve kojenerasyon sistemleri, enerji verimliliği, güç sistemleri, akıllı şebekeler, yapı elektronik sistemlerinin tasarımı, patlatıcı ortamlardaki elektrik tesisatı, kablo teknolojileri, yapı tesis süreci, solar teknolojiler ve fotovoltaik sistemler vb. sektörün bütününü içerisine alan güncel konuların işleneceği etkinliğe yönelik detaylı bilgiye www.tesisatkongresi.org adresinden ulaşabileceğiniz bildirilmekte olup, konuyu bilgi ve değerlendirmenize sunarız.

Saygılarımızla,
Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası
Genel Sekreterliği