Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) heyeti, Kütahya Belediye Başkanı Sayın Kamil Saraçoğlu’nu, makamında ziyaret etti.

Ziyarete, KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, KUTSO Meclis Başkanlık Divanı ve KUTSO Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Ziyarette, Kütahya için yürütülen çalışmalara ilişkin karşılıklı bilgi paylaşımı ve fikir alışverişi yapılarak, KUTSO’nun yaptığı faaliyetler hakkında bilgi sunuldu. Zafer Organize Sanayi Bölgesi’ne dair sorunların çözümü için KUTSO tarafından gerçekleştirilen faaliyetler, Kütahya’da serbest bölge kurulması için KUTSO tarafından sürdürülen çalışmalar, KUTSO tarafından şehre üniversite kazandırılması amacıyla, TOBB ETÜ (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi) fakültesi ve yüksekokulunun kurulmasına ilişkin yürütülen çalışmalar hakkında bilgi sunularak görüş alışverişinde bulunuldu.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, şehrin ekonomik ve sosyal açıdan geliştirilmesi için, halk, sivil toplum kuruluşları, üniversite, yerel yönetimler ve siyaset olmak üzere, beş faktörün işbirliğinin büyük önem taşıdığını vurguladı. Bu kapsamda, şehirdeki tüm paydaşların işbirliğinin sağlanması ve sürdürülmesi, gelişmenin ve zenginleşmenin sağlanabilmesi yönünde yapılacak çalışmalarda, KUTSO’nun işbirliğine ve göreve hazır olduğunu ifade etti.

 

 

Haber: KUTSO Basın