7. Türk-Alman Su İşbirliği Günleri

Türk-Alman Su İşbirliği Günleri’nin (GWP Days) yedincisi 02-03 Kasım 2017 tarihlerinde Eskişehir’de ESKİ ile işbirliğinde düzenlenecektir.

02 Kasım 2017, Perşembe günü firma tanıtım masalarını ziyaretler ve network görüşmeleriyle başlayacak olan etkinlikte öğleden sonra resmi açış konuşmaları ve ‚“Önümüzdeki 5 Yıllık Dönemde Su ve Atık Su Tesislerinin Altyapı ve Optimizasyon Zorlukları ve Somut Çözüm Önerileri“ başlıklı bir panel gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda ayrıca German Water Partnership’in Türkiye’deki su ve atık su alanında genç uzmanları desteklemek hedefiyle düzenlediği GWP-Award Ödülü‘nü almaya hak kazananlar için bir Ödül Töreni planlanmaktadır.

03 Kasım 2017, Cuma günü ise Türk ve Alman uzmanların katılımıyla aşağıdaki başlıklarda workshoplar ve ardından workshop konularının derinlemesine ele alındığı ve tartışıldığı yuvarlak masa toplantıları öngörülmüştür:

Workshop 1: Su Temininde Planlama, Kalite ve Su Kayıplarının Azaltılması

Workshop 2: Arıtma Çamuru

Workshop 3: Arıtma Tesislerinin Planlanması ve İşletimi

Workshop 4: Enerji Verimliliği ve Kaynakların Korunması

Katılımcılar etkinlik boyunca tanıtım masalarını ziyaret ederek ve ikili işbirliği görüşmeleri yaparak Almanya’dan su teknolojileri alanında ürün ve hizmet sunan şirketlerle ilgili detaylı bilgi edinme ve görüşme imkanı bulacaktır.

Toplantıda Türkçe/Almanca simultane çeviri yapılacaktır.