2nd International Businesswomen Forum and B2B Exhibition

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB), odamıza gönderilen yazıda;

Manama Büyükelçiliğimizden alınan bir yazıya atfen, anılan Büyükelçiliğimizi ziyaret eden Bahreyn İş Kadınları Cemiyeti (BBS) üyelerinin, Bahreyn Kralı Shaikh Hamad bin Isa Al Khalifa’nın eşi ve aynı zamanda Kadın Yüksek konseyi Başkanı olan Prenses Sabikha Al Khalifa’nın himayesinde, 13-15 Kasım 2017 tarihlerinde “Global Business Trends for Women in Engineering” temalı 2. Uluslararası İş Kadınları Forumu ve B2B fuarının düzenleyeceğini bildirdikleri ifade edilmektedir.

Yazıda devamla, adı geçenlerin, forumda kadınların bölgede ve dünyadaki ekonomik rolünün ele alınacağını, bu kapsamda, Türkiye’den de konuşmacılarının davet edilmesinin planlandığını ve Forum’a Türk kadın derneklerinin katılımından memnuniyet duyacaklarını vurgulayarak, katılım ücretinin 500,- ABD Doları olduğu bildirilmektedir. Ayrıca, B2B fuarında, başta gayrimenkul yatırımcıları olmak üzere, ülkemizden çeşitli sektör temsilcilerinin 1.000,- ABD Doları ücret karşılığında stant açabilecekleri ifade edilmekte olup, konuyu bilgi ve değerlendirmenize sunarız.