Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı, 8-10 Kasım 2017

Global Enerji Derneği’nden, odamıza gönderilen yazıda;

10. EIF Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı LIMAK Ana Sponsorluğunda, 08 – 10 Kasım 2017 tarihinde düzenlenecektir.

T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın destekleriyle gerçekleşecek olan kongrenin amacı, çeşitli enerji kaynaklarının ve enerji piyasalarının tüm boyutları ile değerlendirilmesi ve en son gelişmeler ile uygulamaların pek çok açıdan tartışılıp ele alınabileceği bir ortam oluşturmak istendiği.

Bu yılda Kuzey Batı Afrika ve Körfez Ülkelerinden Enerji Yatırımcıları 10. EIF Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı, yerli ve yabancı seçkin enerji şirketlerini ağırlayacağı.
Kongre Odak konuları, diğer stand – sponsor gibi katılımcı firma detaylı bilgi için lütfen www.enerjikongresi.com  adresini ziyaret edebileceğiniz bildirilmekte olup, konuyu bilgi ve değerlendirmenize sunarız.