Ege Bölgesindeki sekiz ilin Ankara’da faaliyet gösteren dernekleri tarafından kurulan Egem Platformu organizasyonunda, Ege İlleri Türkiye Tanıtım Günleri düzenlendi.

Bu yıl onuncusu gerçekleştirilen etkinlik, Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde, 18-22 Ekim 2017 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun teşrifiyle açılışı yapılan etkinliğe, Ege Bölgesi illerinin, valilikleri, il ve ilçe belediyeleri, kaymakamlıklar, ticaret ve sanayi odaları, açtıkları stantlar ile katıldı.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, KUTSO Meclis Başkan Yardımcısı Hasan Öncel ve beraberindeki KUTSO heyeti, açılış töreninde hazır bulundu. Açılışın ardından, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Kütahya Milletvekilleri M.Şükrü Nazlı, Prof.Dr.Vural Kavuncu, İshak Gazel ve Ahmet Tan ile KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, stantları gezerek, Kütahya’nın tanıtımına destek olan katılımcılara teşekkür ettiler.

Etkinlikte, Ege Bölgesi illerinin, doğa, turizm, kültür, sanat zenginlikleri, yöresel lezzetleri, sosyal ve kültürel hayatı, ticaret ve sanayisi, öne çıkan özellikleri ziyaretçilere tanıtıldı.

Kütahya’nın, çini, gümüş, yöresel kıyafetler, termal tesisleri, el sanatları, gıda ürünleri, yöresel lezzetleri gibi birçok zenginliği, KUTSO ile diğer Kütahya stantlarında, ziyaretçilerin yoğun ilgi ve beğenisini aldı.

Haber: KUTSO Basın