Her ayın son Salı sabahı kahvaltıda buluşan Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) 14 meslek komitesinin üyeleri, Ekim ayı toplantısını gerçekleştirdi.

KUTSO Sosyal Tesisi Âlâ Restoran’daki kahvaltılı toplantıda, Kütahya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü uzmanı Gıda Mühendisi Zekeriya Korkmaz konuk edildi. KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç, Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, KUTSO Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile 14 meslek komitesinin başkan ve üyeleri katıldı.

Konuk edilen, Kütahya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü uzmanı Gıda Mühendisi Zekeriya Korkmaz, Kırsal Kalkınma Destekleri, işletmelerin bu desteklere müracaat etmesine ilişkin şartlar, destek sağlanan faaliyet alanları hakkında bilgi verdi.

KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç, Organize Sanayi Bölgelerindeki gelişmeler, otomotiv sektörü yatırımlarına dair faaliyetler, üniversite-sanayi işbirliği kapsamında yürütülen çalışmalar, ilimizde serbest bölge kurulması ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB ETÜ) Teknoloji Fakültesi’nin kazandırılması yönünde, KUTSO tarafından sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi paylaştı.

Hitapların tamamlanmasının ardından, her bir meslek komitesi, KUTSO hizmet binasında, kendilerine özel olarak tahsis edilmiş olan çalışma odalarında, aylık olağan toplantılarını gerçekleştirdi.

 

Haber: KUTSO Basın