Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nda (KUTSO) uygulanmakta olan TSE ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ile ISO 10002:2014 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi denetimleri, Türk Standardları Enstitüsü (TSE) tarafından gerçekleştirildi.

 

TSE Baş Tetkik Görevlisi Dr.Lütfi Öksüz tarafından, KUTSO’da gerçekleştirilen denetimlerde, yönetim sistemlerinin kurumsal yapısı ve uygulamaları incelendi. KUTSO tarafından yönetim sistemleri uygulama kılavuzu olarak hazırlanan Beyaz Kitap takdim edildi.

Denetimin açılış ve kapanış toplantısına, KUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Alkış ile tüm çalışanlar katıldı. KUTSO’nun organizasyon yapısı, yürütülen faaliyetler ve hizmetler ile iyileştirme çalışmaları hakkında bilgi paylaşıldı.

Denetimlerin tamamlanmasının ardından yapılan kapanış toplantısında, KUTSO’nun denetimlerden başarıyla geçtiği, ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi belgesinin devamına, ISO 10002:2014 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi belgesinin yenilenmesine karar verildiği açıklandı.

TSE Baş Tetkik Görevlisi Dr.Lütfi Öksüz’ün, KUTSO’da yürütülen yönetim sistemlerine ilişkin çalışmalardan dolayı, üst yönetimi ve çalışanları kutlamasının ve karşılıklı iyi dilekler sunularak kapanış yapıldı.

 

Haber: KUTSO Basın