Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (TOBB ETÜ SEM) işbirliğinde, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından “Markalaşma; Ürün ve Marka Yönetimi” eğitimi düzenlendi.  

 KUTSO toplantı salonunda, Dr.Ömer Yurtseven’in sunumu ile gerçekleştirilen eğitimde, ürün ve marka yönetimi, hedef pazar seçimi, marka tanımı, marka stratejileri, pazarlama karması, marka çeşitleri konularında bilgi aktarıldı.

Günümüzün değişen ve gelişen koşullarında, işletmelerin artık küresel düşünmek zorunda olduğunu vurgulayan Yurtseven, marka adının önemi ile bu adın diğer ülkelerdeki anlamlarının bilinmesi gerektiğini ifade etti. Marka adı ve logonun önemli olduğunu belirterek, tüketiciler açısından önem taşıyan marka düzeyi ve marka bağlılığı, dağıtım ağı ve fiyatlandırma, tanıtım ve promosyon gibi konularda da önemli açıklamalarda bulundu. Ayrıca, dünyadaki marka örneklerinden söz ederek, işletmelerin dikkat etmesi gereken hususlara ilişkin tavsiyelerini paylaşarak, katılımcıların sorularını cevaplandırdı.

Katılımcılar, KUTSO’nun düzenlediği eğitim programlarından memnuniyet duyduklarını belirterek, teşekkür etti.

Haber: KUTSO Basın