Türkiye Kalkınma Bankası A.Ş. işbirliğinde, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından “Finansal Yönetim” eğitimi düzenlendi.

KUTSO toplantı salonunda, yoğun ilgi ve katılımla gerçekleştirilen eğitimin açılış konuşmasında, KUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Enver Özer,  yeni yılda da, üyelerin talep ettiği konularda eğitimlerin devam edeceğini belirterek, katılımlarından dolayı konuklara teşekkür etti.

Uzman Ali Makal’ın sunumu ile gerçekleştirilen eğitimde, finansal analizde temel kavramlar, muhasebe finans ilişkisi, finansal tablolar, işletmelerin amaçlarına uygun finans yönetimi, finans yöneticisinin görevleri, finansal analizin önemi ve kullanım alanları gibi konularda bilgi aktarılarak, katılımcıların soruları cevaplandırıldı.

Katılımcılar, KUTSO’nun düzenlediği eğitim programlarından memnuniyet duyduklarını belirterek, teşekkür etti.