Bautec Berlin 2018 İş ve İnceleme Gezisi Hakkında

Sayın Üyemiz;

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Odamıza gönderilen yazıda;

20 – 25 Şubat 2018 tarihleri arasında Almanya Berlin’de gerçekleştirilecek olan Bautec Berlin 2018 Uluslararası Yapı ve İnşaat Teknolojileri Fuarı’na İş ve İnceleme Gezisi düzenleneceği belirtilmektedir.

Ekte detayları sunulan gezinin KOSGEB İYİG desteği kapsamında gerçekleştirilmesi için KOSGEB Manisa Müdürlüğü’ne müracaatta bulunulmuş olup, KOSGEB üyesi olan katılımcılarımız KOSGEB onayı aldıkları takdirde gezi dönüşünde katılım bedellerinin %60’ına kadarını iade alabilecekleri bildirilmektedir.

Kontenjanların sınırlı sayıda olması nedeni ile başvurular ücret yatırma önceliği sırasına göre kabul edileceği ifade edilmekte olup, son başvuru tarihi 9 Şubat 2018 Cuma günü olduğu bilgisi verilmektedir.

Ayrıntılı bilgi için (gizem.yaraslioglu@manisatso.org.tr) ile iletişime geçilebilecek olup, konuyu bilgi ve değerlendirmenize sunarız.

BAUTEC BERLİN 2018 İŞ VE İNCELEME GEZİSİ