Bölgesel Amatör Ligi onuncu grupta şampiyonluk hedefiyle mücadele eden Kütahyaspor heyeti, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından konuk edildi.

KUTSO sosyal tesisindeki akşam yemeğinde bir araya gelen Kütahyaspor ve KUTSO heyeti, karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak sohbet etti.

KUTSO Yönetim Kurulu Üyeleri ile Meclis Başkanlık divanının ev sahipliği yaptığı programa, Kütahyaspor Başkanı Ahmet Tekdemir ile yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular katıldı.

Yapılan konuşmalarda, KUTSO’nun, şehirdeki her alanda birlik ve beraberliğe verdiği önemin de bir göstergesi olarak, Kütahyaspor’a destek ve moral vermek amacıyla, heyetin davet edildiği belirtildi.

Kütahyaspor Başkanı Ahmet Tekdemir, KUTSO’nun desteğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral’a ve KUTSO heyetine teşekkür etti. Takımın, şampiyon olacağına inandıklarını belirterek, birlik ve beraberliğin başarıya götüreceğini söyledi. Gayretlerinden dolayı takım oyuncularına da teşekkür eden Tekdemir, Kütahyaspor’a destek olmak amacıyla düzenlenen bilet, bayrak, alışveriş gibi kampanyalar hakkında bilgi paylaştı. Şampiyonluğu hedeflediklerini ve buna inandıklarını vurgulayarak, desteklerin tüm platformlardan devam ettiğini sözlerine ekledi.

İyi dilek ve temennilerin sunulması ile program sona erdi.

 

 

Haber: KUTSO Basın