Türkiye – Moldova Ekonomik Forumu

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden(TOBB),  odamıza gönderilen yazıda;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Moldova İşadamları Derneği (BPAM) işbirliğinde, 23 Mart 2018 Cuma günü, TOBB’un İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu’nda, Moldova Ekonomi Bakanı Chiril Gaburici’nin katılımıyla, Türkiye – Moldova Ekonomi Forumunun gerçekleştirileceği bildirilmiştir. Forum kapsamında, Moldova’daki yatırım ortamı ve iş yapma fırsatları hakkında sunum yapılacak olup, firmalara arası iş görüşmeleri imkanın olacağı belirtilmiştir.

Foruma, Moldova’nın tarım ve gıda işleme; tekstil, hazır giyim, ayakabı ve deri sanayi; otomotiv ve makine inşa sanayi; bilgi ve iletişim teknolojileri ile bankacılık sektörlerinden önde gelen firmaların katılımlarının beklendiği belirtilmiştir.

Etkinliğin programı aşağıdaki linkte ve TOBB’un web sitesinin www.tobb.org.tr “Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları-Ülke Duyuruları-Moldova” bölümünde yer almaktadır. Programın düzenli olarak güncelleneceği, Moldova’dan katılım sağlaması beklenen firmaların listesi temin edildiğinde web sitesinde yayınlanacağı bildirilmiştir.

Etkinliğe katılacak firmaların, aşağıdaki linki ve web sitesinde yer alan katılım formunu eksiksiz doldurarak, 19 Mart 2018 Pazartesi günü mesai bitimine kadar TOBB’a e-posta yoluyla (kaan.gaffaroglu@tobb.org.tr) iletmeleri gerektiği belirtilmiştir.

Saygılarımızla,

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası

Genel Sekreterliği

ETKİNLİĞİN PROGRAMI VE KATILIM FORMU İÇİN TIKLAYINIZ.