Türkiye-Moldova Ekonomi Forumu

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Boralar Birliğinden, odamıza gönderilen yazıda;

TOBB ve Moldova İş Adamları Derneği (BPAM) işbirliğinde, 23 Mart 2018 Cuma günü, TOBB’un İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu’nda, Moldova Ekonomi Bakanı Chiril Gaburici’nin katılımıyla, Türkiye-Moldova Ekonomi Forumu gerçekleştirileceği, forum kapsamında, Moldovo’daki yatırım ortamı ve iş yapma fırsatları hakkında sunum yapacak olup, firmalar arası iş görüşmeleri imkanı olacağı iletilmiştir.

Foruma, Moldova’nın tarım ve gıda işleme; tekstil, hazır giyim, ayakkabı ve deri sanayi; otomotiv ve makine inşa sanayi; bilgi ve iletişim teknolojileri ile bankacılık sektöründen önde gelen firmaların katılmaları beklendiği bildirilmektedir.

Etkinliğin programı TOBB web sitesinde (www.tobb.org.tr) “Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları – Ülke Duyuruları-Moldova” bölümünde yer almaktadır. Program düzenli olarak güncellenecek olup, Moldova’dan katılım sağlanması beklenen firmaların listesi temin edildiğinde web sitesinde yayınlanacağı ifade edilmektedir.

Etkinliğe katılmak isteyen firmaların, ekte ve TOBB’un web sitesinde yer alan katılım formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak, 19 Mart 2018 Pazartesi Günün mesai bitimine kadar Birliğe e-posta yolu ile (kaan.gaffaroglu@tobb.org.tr) iletmeleri gerektiği bildirilmektedir.

Saygılarımızla,

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası

Genel Sekreterliği