Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ve beraberindeki KUTSO heyeti, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr.İ.Göktay Ediz’e nezaket ziyaretinde bulundu.  

Ziyarete, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, Meclis Başkan Vekili Ahmet Bağırgan, KUTSO Meclis Başkanlık Divanı ve KUTSO Yönetim Kurulu Üyeleri ile TOBB Kütahya Oda Borsa Akademik Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi İçlem Er katıldı.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO’nun seçim sonrasında oluşan organ üyelikleri, görev dağılımı, kurumsal yapısı, devam eden ve planlanan çalışmaları hakkında bilgi paylaştı. KUTSO’nun yerel paydaşlarla olan iletişimini ve işbirliğini yürütmek ve güçlendirmek üzere, yönetim kurulu üyeleri arasında görev dağılımı yapıldığını belirten Özotraç, bu görevlere ve üyelere ilişkin bilgi verdi.

KUTSO’nun yerel paydaşlarla işbirliğine büyük önem verdiğini vurgulayan Özotraç, iş dünyasına, sosyal ve ekonomik gelişmeye katkı sağlamak açısından, üniversite-sanayi işbirliğinin de önem taşıdığını belirtti. Önceki dönemlerde de DPÜ ile KUTSO’nun uyumlu çalışma ve işbirlikleri yürüttüğünden bahisle, bu işbirliğinin daha verimli bir şekilde, geliştirilerek sürdürüleceğinin altını çizdi.

DPÜ ve KUTSO arasında daha önce başlatılan üniversite-sanayi işbirliği çalışmalarında, bugün gelinen noktadan daha ileriye taşınması gerektiği görüşü karşılıklı belirtilerek, bundan sonra da bu işbirliğinin artarak devam edeceği vurgulandı.

KUTSO heyetinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten DPÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr.İ.Göktay Ediz de iyi dileklerde bulundu.

 

 

 

Haber: KUTSO Basın