Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) ile ilçe ticaret ve sanayi odalarından oluşan heyet, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

 

Ziyarete, KUTSO Meclis Başkanı Nafi Güral, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, Simav Ticaret ve Sanayi Odası ile Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası başkanları ve beraberindeki üyeler, KUTSO Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri ile meslek komitesi üyeleri TOBB Kütahya Kadın Girişimciler İl Kurulu üyeleri, TOBB Kütahya Oda/Borsa Akademik Danışmanı ile genel sekreterler katıldı.

Ziyarette, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için ticaret ve sanayi odası temsilcilerine başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Nafi Güral başkanımla beş dönemdir beraber çalışmaktayız. KUTSO’da üç dönem yönetim kurulu başkan vekilliği, bir dönem meclis başkanlığı, bu yeni dönemde de, başta Nafi Başkanımızın ve üyelerimizin teveccühü ile Yönetim Kurulu Başkanlığı görevi bana verildi. Başkanımızın gösterdiği istikamette çalışmak üzere gayretimizi esirgemeyeceğiz. Tabi ki, Rifat Başkanımız bizim için çok önemli. Onun bugüne kadar getirmiş olduğu vizyonla, şehrimizi daha iyi noktalara taşımak için büyük gayret içinde olacağız. Zaten başkanımızı dört dönemdir tanıyoruz. Bize katkıları çok büyük. Bu katkıları, şehrimizde değerlendireceğiz. Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası olarak TOBB’u çok önemsiyoruz. Burada kazandığımız değerler fevkalade önemli. Nafi Başkanın Rifat Bey ile başladığı yolculuğa beraber devam etmek istiyoruz. Hayırlı olsun dilekleri ile öncelikle bizi buraya kabul ettikleri için Rifat Başkanımıza ayrıca teşekkür ediyoruz”.

Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Davut Efe de “Tavşanlı’da 1700 üyemiz var. Bizi uygun gördüler yine seçildik. Biz de Başkanımız sayesinde gündeme geldik. Tavşanlı’da baya güçlü olduk. Rifat Bey’e desteğe geldik. Delegelerimiz ve meclisimizle beraber ona destek olmaya ve yanında olduğumuzu söylemeye geldik” dedi.

Simav Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Kazcıoğlu da “Bu benim dördüncü dönemim. Biz de başkanımızı yalnız bırakmamak adına son gayretimizle tekrar seçildik. İnşallah bu dönemde de onunla beraber gideceğiz. Çünkü biz Rifat Bey’den hakikaten çok şey öğrendik. Simav adına çok şey kazandık. Onu yalnız bırakmayacağız. İnşallah bu dönemde, onun da seçimini yaptıktan sonra dört sene boyunca hep beraber Kütahya için, Simav için, gerekenleri yapacağız” ifadelerini kullandı.

 

Haber: KUTSO Basın