Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) seçimlerinin tamamlanmasının ardından, nezaket ziyaretleri de devam ediyor.

KUTSO Yönetim Kurulunu ziyaret eden İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, iyi dileklerini ileterek, Kütahya’da gerçekleşen çalışmalar ve iyileştirmelere ilişkin bilgi paylaştı.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ile KUTSO Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, KUTSO’nun seçim sonrasında oluşan organları, görev dağılımı, kurumsal yapısı, yürüttüğü çalışma ve faaliyetler hakkında bilgi paylaşıldı.

Başkan Özotraç KUTSO’nun, yerel yönetimlerle ve ildeki diğer paydaşlarla, yakın işbirliği ve iletişim içerisinde olduğunu vurgulayarak, bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaların sürdürüleceğini ifade etti. Ziyaretten dolayı teşekkür ederek, şehrin ve bölgenin, ekonomik ve sosyal gelişmesine katkı sağlayacak tüm çalışmalarda, KUTSO’nun göreve ve işbirliğine hazır olduğunu ifade etti.