MACARİSTAN HEYETİNDEN KUTSO’YA ZİYARET

Türkiye ve Avrupa Birliği (AB) İş Dünyası Diyaloğu projesi kapsamında istişareler yapmak üzere Kütahya’ya gelen Macaristan İstanbul Başkonsolosu Balazs Hendrich ve Ticaret Ateşesi Zsófia Kakas, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) yönetim kurulunu ziyaret etti.

Ziyarette, Macaristan İstanbul Başkonsolosu Balazs Hendrich, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)  ve EUROCHAMBRES işbirliğinde yürütülecek “Türkiye ve AB İş Dünyası Diyaloğu (TEBD)” isimli proje çerçevesinde, Macaristan Ticaret ve Sanayi Odası’nın “Modern Girişimler Programı KOBİ’lerin Dijital Becerilerinin Geliştirilmesi” çalışması hakkında bilgi paylaşmış ve Macaristan Ticaret ve Sanayi Odasının proje işbirliği teklifini sundu.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Öncel, yıllardır süre gelen Macaristan, Türkiye dostluğunun ticarete dönüşmesi gerektiğini dile getirerek, Macaristan Ticaret ve Sanayi Odasının proje işbirliği teklifinden ve ziyaretten memnuniyet duyulduğunu ifade etti. Yapılabilecek işbirliğine ilişkin görüş alışverişinde bulunularak, karşılıklı iyi dileklerin sunulmasıyla ziyaret sona erdi.

 

Haber: KUTSO Basın