Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) seçimlerinin tamamlanmasının ardından, nezaket ziyaretleri de devam etti. 

Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreter V. Veli Oğuz ve beraberindeki Yatırım Destek Ofisi yetkilisi ile birim başkanları, KUTSO Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, iyi dileklerini paylaştı.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, ile KUTSO Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, KUTSO’nun seçim sonrasında oluşan organları, görev dağılımı, kurumsal yapısı, yürüttüğü çalışma ve faaliyetler hakkında bilgi paylaşıldı.

KUTSO’nun en önemli paydaşlarından birisinin Zafer Kalkınma Ajansı olduğunu belirten Başkan Özotraç, iki kuruluş arasındaki güçlü ve etkili işbirliğinden dolayı teşekkür etti. Bu iletişim ve işbirliğinin, şehre, bölgeye ve ülkeye katkı sağlayacak şekilde artarak sürdürülmesinin arzu edildiğini belirtti.

Zafer Kalkınma Ajansı yetkilileri ise KUTSO Yönetim Kuruluna hayırlı olsun dileklerini iletti. Kütahya’nın ve TR33 Bölgesinin zenginliklerinden söz ederek, KUTSO ve üyeleriyle, proje işbirlikleri yapmayı istediklerini belirtti. İşletmelerin, sadece yerel ve bölgesel değil, ulusal desteklerden de yararlanmalarının sağlanması için çalışma planlandığını ifade etti.

Başkan Özotraç’ın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etmesi ve karşılıklı iyi dileklerin sunulmasıyla ziyaret sona erdi.

 

 

Haber: KUTSO Basın