Kütahya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (KÜTESOB) heyeti, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından düzenlenen yemekli toplantıda konuk edildi.

 

KÜTESOB Başkanı İbrahim Yiğit ile KÜTESOB’a bağlı meslek odaları başkanlarının katıldığı toplantıda, KUTSO Meclis Başkan Vekili Ahmet Bağırgan, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Y.Yazaroğlu, KUTSO Meclisi Divan üyeleri ve KUTSO Yönetim Kurulu Üyeleri ev sahipliği yaptı.

 

İletişim ve işbirliğinin güçlendirilmesi, iş dünyasının sorunları ve çözüm önerilerinin tespit edilmesi, Kütahya’nın sosyal ve ekonomik açıdan geliştirilmesi ve iyileştirilmesi yönünde yapılabilecek çalışmaların planlanması amacıyla düzenlenen toplantıda, meslek odalarının başkanları, temsilcisi oldukları sektörlere ilişkin görüş ve değerlendirmelerini sunarak, mesleki sorun ve çözüm önerilerini dile getirdi.

 

KÜTESOB Başkanı İbrahim Yiğit: “KUTSO’dan güç alıyoruz, ilgi ve işbirliğinden memnunuz”

 

KÜTESOB Başkanı İbrahim Yiğit, KUTSO’nun ilgisinden ve işbirliğinden memnuniyet duyulduğunu ve KUTSO’dan güç aldıklarını belirterek, toplantının verimli olduğunu, Kütahya’daki sivil toplum kuruluşları birlikteliğinin sağlanacağına inandığını dile getirdi. Kütahya’nın, tarih kültür, termal, el sanatları vb. gibi birçok alanda büyük zenginliklere sahip olduğunu ifade ederek, KUTSO öncülüğünde sağlanacak sürdürülebilir sivil toplum kuruluşları birlikteliğinin önemli olduğunu, işbirliğine hazır olduklarını vurguladı.

 

KUTSO Başkanı İsmet Özotraç: “Birlikten güç doğar ve başarıyı getirir”

 

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, iki kuruluş arasındaki iletişim eksikliklerinin giderilmesi halinde, ilçe ticaret ve sanayi odaları, Kütahya Ticaret Borsası ile de işbirliği yapılarak, sürdürülebilir birlikteliğin sağlanabileceğini dile getirdi. Bu birlikten güç doğacağını söyleyerek, Kütahya’nın her açıdan kalkınmasına yarar sağlayacak çalışmaların başarılabileceğini ifade etti. Bu güç birliğinin sürdürülmesi yönünde, KUTSO’nun öncülüğünde çalışmaların devam edeceğini belirterek, katılımlarından dolayı konuklara teşekkür etti.

 

Esnaf, tacir ve sanayicilerin yaşadığı sektörel sorunların ve çözüm önerilerinin de istişare edildiği toplantıda, Kütahya için yürütülebilecek işbirliği çalışmaları tespit edilerek, görüş alış verişinde bulunuldu.

 

Güç birliğine vurgu yapılan toplantıda, sürdürülebilir işbirliğinin sağlanması halinde, Kütahya merkez ve ilçelerindeki sorunların çözüme kavuşturulabileceği ifade edildi.

 

KUTSO, KÜTBO ve KÜTESOB’un, Kütahya’daki en etkili sivil toplum kuruluşları olduğu ifade edilerek, bu kuruluşların güç birliği yapması halinde, daha etkin ve verimli çalışmalar yapılabileceğine, bu çalışmaların başarıya ulaşacağına ilişkin görüş birliği oluştu.

 

Haber: KUTSO Basın