Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç başkanlığındaki KUTSO Yönetim Kurulu, KOSGEB Kütahya Müdürü Yaşar Yıldırım’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç Yönetim Kurulu Bşk. Yrd. Hasan Öncel ve Salih Çetiner ile Yönetim Kurulu üyeleri Tolga Eskioğlu, Fatih Alkış, Şule Özbek İri, Mustafa Selman Hatipoğlu, Mustafa Aktaş ziyarette hazır bulundu.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulunun kendisine ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Yıldırım, KOSGEB Kütahya Müdürlüğü olarak yapılan çalışmalar hakkında KUTSO Yönetim Kuruluna bilgi verdi. Yıldırım, bu kapsamda girişimcilik kursları düzenlenmesi, yurtdışı iş gezisi ve fuar ziyaretleri organizasyonlarına verilen destekler ile KOSGEB tarafından verilen diğer destekler hakkında bilgiler paylaştı.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO olarak KOSGEB ile gerçekleştirilecek işbirliği çalışmaları ile üye işletmelerin gelişmelerine ve kurumsallaşmalarına katkı sunmaya devam edeceklerini belirtti.

KUTSO Basın