TOBB Kütahya Oda, Borsa Akademik Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi İçlem Er tarafından Kütahya İl ve ilçe Odaları ve Borsa personellerine “Hizmet Pazarlaması” eğitimi Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) toplantı salonunda gerçekleştirildi.

TOBB Kütahya Oda, Borsa Akademik Danışmanı ve Dumlupınar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Finans Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi İçlem Er tarafından hizmet pazarlamasına ilişkin Kütahya il ve ilçe Ticaret ve Sanayi Odaları ile Kütahya Ticaret Borsası çalışanlarının katılımında eğitim Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirildi.

 

Eğitime, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası, Kütahya Ticaret Borsası, Simav Ticaret ve Sanayi Odası ve Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası personelleri katılmıştır.

 

“Hizmet pazarlama karması” ve “kâr amacı gütmeyen kuruluşlarda hizmet pazarlaması” kavramlarına değinilen eğitimde, oda ve borsa hizmetlerine ilişkin tecrübe edilmiş örnekler verilerek, üyelere sağlanan hizmet kalitesinin artırılması hedeflenmiştir.

 

Eğitim sonunda toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle program sona erdi.

 

 

 

 

Haber: KUTSO Basın