İl Yatırım Destek ve Tanıtım Stratejisi Anketi (Zafer Kalkınma Ajansı)

Zafer Kalkınma Ajansından (ZEKA), Odamıza gönderilen yazıda;

01.08.2018 tarihinde düzenlenen Kütahya İl Yatırım Destek ve Tanıtım Stratejisi Ön Bilgilendirme Toplantısı’nda hazırlanacak stratejiye yön vermek üzere, illerin öncelikli sektörlerinin belirlenmesine yönelik bir anketin düzenleneceği konusunda bilgi verilmiştir.

Bu anketin amacı, Kütahya ilinin potansiyel ve ihtiyaçlarına uygun şekilde odaklanacağı ve gelecekte uzmanlaşacağı “Öncelikli Sektörler” üzerinde yükselmesini sağlamaktır.

Bu doğrultuda Zafer Kalkınma Ajansımızın internet sitesi (www.zafer.gov.tr) “Faliyetler- Yatırım&Destek ”  başlığı altında yer alan “ İl Yatırım Destek ve Tanıtım Stratejisi Anketleri ” bağlantısı üzerinden ulaşılabilecek anketin, 14.09.2018 Cuma günü saat 17:00’a kadar doldurulması gerektiği bildirilmekte olup, konuyu bilgi ve değerlendirmenize sunarız.