Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) heyeti, Ankara’da çeşitli ziyaretler yaparak, üyelerin ve şehrin taleplerini, sorunlarını ve çözüm önerilerini iletti.

 

Ziyaretlere, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç başkanlığında, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak, KUTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, KUTSO Genel Sekreteri, Kütahya 2.OSB yetkilisi katıldı.

 

Kütahya’da Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı görevini yapmış ve şu anda Yargıtay Üyesi olarak görev yapan Muhammed Yavuz’a makamında nezaket ziyareti yapılarak, hayırlı olsun dilekleri sunuldu. Yavuz, KUTSO heyetinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade etti.

 

Eski Maliye Bakanı, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal ziyaretinde ise Kütahya’nın sosyal ve ekonomik durumu, devam eden yatırımlar, organize sanayi bölgelerindeki yatırımlar, gelişmeler ve sorunlar, iş dünyasının sorunları ve çözüm önerilerine ilişkin bilgi sunularak, üyelerin ve Kütahya’nın talepleri için destek istendi. Kütahya’nın yatırımlar açısından coğrafi konum avantajlarına sahip olduğundan söz edilerek, Zafer Organize Sanayi Bölgesi’nin, alt yapı yatırımlarının tamamlanabilmesi için, 2018 yılı yatırım programına alınması hususundaki talep dile getirildi.

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na gerçekleştirilen ziyarette ise KUTSO tarafından yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi sunularak, üye talepleri hakkında görüş alışverişi yapıldı. Ayrıca, Kütahya Zafer Organize Sanayi Bölgesi’nin, 2018 yılı yatırım planına alınması talebimize ilişkin hususlar dile getirilerek, Kütahya organize sanayi bölgelerindeki mevcut durum ve ihtiyaç duyulan çalışmalar hakkında bilgi sunularak, destek talep edildi.

 

 

 

 

Haber: KUTSO Basın