“Satış ve Pazarlama” semineri, yoğun ilgi ve katılımla, eğitmen Serpil Yolal sunumunda, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) salonunda gerçekleştirildi.   

KUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Aktaş, programın açılış konuşmasında katılımcılara teşriflerinden dolayı teşekkür ederek, üyelerin ilgisinden memnuniyet duyulduğunu belirtti. Yılsonuna kadar düzenlenecek eğitim ve seminerler hakkında bilgi vererek, programların devam edeceğini söyledi.

Açılış konuşmasının ardından yapılan sunumda, eğitmen Serpil Yolal, satış ve pazarlamada önem taşıyan kişilik özellikleri, bu alanda çalışanları başarıya ulaştıracak unsurlar, iletişimin önemi, müşteri ilişkilerinde davranış etkileri, satış becerisi geliştirme, satış ve pazarlamadaki kritik faktörler gibi konularda bilgiler paylaştı.

Ayrıca, müşterinin ihtiyaç duyduğu ürün ve hizmetlere yönelik satış ve pazarlama yapmanın en önemli etkenlerden biri olduğunu belirterek, müşterilerin taleplerini karşılamaya yönelik çalışma yapmanın gerektiğini vurguladı.

Programa yoğun ilgi gösteren katılımcılar, KUTSO’nun eğitim ve seminerlerinden duyulan memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Haber: KUTSO Basın