KUTSO’DA STK İŞBİRLİĞİ TOPLANTISI

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) ev sahipliğinde, sivil toplum kuruluşları istişare ve işbirliği toplantısı gerçekleştirildi.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç başkanlığındaki toplantıya, Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, Kütahya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KÜTESOB) Başkanı İbrahim Yiğit, Kütahya Ziraat Odası Başkanı Ömer Demirtaş, Kütahya Kent Konseyi Başkanı Zekeriya Dağcı, Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, Türk-İş ve Belediye-İş Kütahya Şube Başkanı Alaaddin Özçallı katıldı.

Toplantıda, Kütahya ve ilçelerinde yürütülen çalışmalar, sosyal ve ekonomik açıdan ihtiyaç duyulan konular değerlendirilerek, şehrin sorunları ve çözüm önerileri istişare edildi.

Sivil toplum kuruluşlarının etkili iletişim ve işbirliğinin, şehir için büyük önem taşıdığı vurgulanarak, bu kapsamda, şehrin ekonomik ve sosyal açıdan geliştirilmesine yönelik görüşler dile getirildi. Söz konusu buluşmalara, düzenli olarak devam edilmesine ilişkin görüş birliğine varılan toplantıda, sorunların ve çözüm önerilerinin yetkili makamlara iletileceği ve takipçisi olunacağı ifade edildi.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, sivil toplum kuruluşlarının, şehir açısından büyük önem taşıdığını, birlik ve beraberliğin sağlanması için de etkili bir faktör olduğunu dile getirerek, katılımcılara teşekkür etti.

 

Haber: KUTSO Basın