KÜTAHYA SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜNÜN KUTSO ZİYARETİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Vural Kavuncu, KUTSO’yu ziyaret etti.

KUTSO Meclis Başkan Vekili Ahmet Bağırgan, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ahmet Y.Yazaroğlu ve Hasan Öncel ile KUTSO Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu.

Ziyarette, KUTSO Başkanı Özotraç, ilin gelişmesindeki en önemli beş faktörün, halk, yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları, üniversite, siyaset olduğunu belirterek, ildeki paydaşların işbirliğinin önemli olduğunu vurguladı. Tüm paydaşların, tek ses, tek yürek şeklinde hareket etmesine gayret gösterildiğini ifade etti.

Karşılıklı görüş alışverişi de yapılan ziyarette, üniversite sanayi işbirliği kapsamındaki çalışmalar hakkında bilgi paylaşılarak, ziyaretten duyulan memnuniyet dile getirildi.

Rektör Prof.Dr.Vural Kavuncu ise yürütülen çalışmalar ve projelere, termal çalıştayına ilişkin bilgi paylaştı. Kütahya’da sağlık turizminin geliştirilmesine yönelik sürdürülen faaliyetlerden söz ederek, bu konuda KUTSO ile işbirliğinin faydalı olacağını belirtti.

Karşılıklı iyi dileklerin sunulmasıyla ziyaret sona erdi.