CHICAGO, LAS VEGAS, SAN FRANCISCO (Silikon Vadisi), ABD TİCARET HEYETİ ORGANİZASYONU

Sayın Üyemiz,

TÜBİTAK Marmara Teknokent tarafından Odamıza gönderilen yazıda,

TÜBİTAK Marmara Teknokent tarafından 08 – 18  Ocak  2018 tarihleri arasında CHICAGO, LAS VEGAS, SAN FRANCISCO (Silikon Vadisi), ABD Ticaret Heyeti organizasyonu düzenleneceği belirtilmektedir.

KOSGEB Uluslararası Hızlandırıcı Programı ile TUBİTAK Marmara Teknokent (MARTEK) Koordinatörlüğümde, İstanbul Aydın Üniversitesi ve Chicago Türk Ticaret Merkezi iş birliği ile, Türk firmaları için ihracata yönelik aksiyonlar olmak üzere ticaret ve iş birliği geliştirme gezisi düzenlenecektir. Gezi kapsamında Silikon Vadisi (San Francisco), Dünyanın en büyük elektronik fuarı CES2019 (Las Vegas) ve Chicago TTC ziyaretleri gerçekleştirilecektir. Dünyanın en önemli kuluçka ve iş merkezleri, fon kuruluşları ve binlerce teknoloji firması ile görüşme imkanı olacaktır. İsteyen firmalarımız ABD’de 1 yıl ücretsiz ofis sahibi olacak ve kendi şirketlerini kurma imkanı elde edeceklerdir.

 

KOSGEB Desteği için:

1-     Yazılım alanında çalışan bir firma olmak.

2-     ÜDS, YDS ve KPDS veya dengi bir sınavdan 60 puan almış olmak. Ya da İngilizce eğitim verilen bir bölümden mezun olmak.

3-     Firmanın sahibi veya ortağı olmak.

4-     İşletme Bilgi Formunun ( imza ve kaşe) doldurulması.

5-     Başvuru sahiplerine ait Ticaret Sicil Gazetesi gerekmektedir.

 

Not: KOSGEB Desteği sadece yazılım sektöründe çalışan firmaları (yukarıda yer alan şartları sağlamaları halinde) geçerlidir.

 

KİMLER KATILABİLİR?

Bilişim Firmaları, Teknoloji Geliştirme Firmaları, AR-GE ve İnovasyon Firmaları, Yazılım Firmaları, Elektronik Ürün Üretici ve Satıcıları, Start-Up Firmaları, Ürün Geliştirme Firmaları, Teknoloji Geliştirme Bölgeleri ve Organize Sanayi Bölgeleri yönetici şirketleri.

 

VİZE: Vize işlemleri katılımcının sorumluluğundadır.

ABD vize davet mektubu organizasyon tarafından temin edilecektir. Vize işlemleri için davet mektubu isteyen katılımcıların T.C. Kimlik numaraları ve pasaport ön   yüzü ile aşağıda belirtilen mail adresine geri dönüş yapmaları gerekmektedir.

 

Son başvuru tarihi 3 Aralık 2018 Pazartesi olan organizasyon için, iletişim bilgileri aşağıda yer alan ilgili kişiden, İşletme Bilgi Formunun (imza ve kaşe) temin edilip, doldurulabilir ve diğer belgelerle birlikte başvuru işlemleri gerçekleştirilebilmektedir.

 

Heyet programı ekte yer almaktadır.

 

Bilgi ve değerlendirmelerinize sunarız.

 

Saygılarımızla,

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası

Genel Sekreterliği

 

 

 

İLETİŞİM BİLGİLERİ

TÜBİTAK Marmara Teknokent

Teknoloji Transfer Ofisi

 

İlgili Kişi:

Emre KAYACI

ekayaci@marmarateknokent.com.tr

Tel: 0 538 246 77 85