Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Meslek Komiteleri Kasım ayı toplantısı, her ay olduğu gibi, KUTSO sosyal tesisinde düzenlenen kahvaltının ardından, toplantı salonunda gerçekleştirildi.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Y.Yazaroğlu’nun yaptığı açılış konuşmasının ardından, diğer hitaplara geçildi.

KUTSO Yönetim Kurulu Üyesi M.Selman Hatipoğlu, KUTSO ile DPÜ tarafından düzenlenen, “Kamu, Üniversite, Sanayi İşbirliği Stratejik Ortaklık ve Proje Çalıştayı” hakkında bilgi vererek, önümüzdeki günlerde planlanan diğer çalışmalardan söz etti.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, yaptığı konuşmada, KUTSO tarafından yürütülen ve önümüzdeki günlerde planlanan faaliyetlere ilişkin bilgi paylaştı.

KUTSO Meclis Başkanı Nafi Güral ise şehrin geliştirilmesi yönünde yapılabilecek çalışmalara ilişkin görüşlerini paylaştı. Ayrıca, sonraki aylık meslek komitesi toplantılarında, komite üyelerinin başarı hikâyelerinin paylaşılacağını belirtti.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Y.Yazaroğlu’nun, KUTSO sosyal medya hesaplarına ve mobil uygulamasına ilişkin bilgi vermesi, bir sonraki toplantı tarihini duyurmasıyla program sona erdi.

Haber: KUTSO Basın

http://galeri.kutso.org.tr/index.php?/category/19