KUTSO’YA KROS OTOMOTİV A.Ş. ZİYARETİ

Kros Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Genel Müdür Yardımcısı ve beraberindeki heyet, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından konuk edildi.

Kros Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Yıldırım, şirketin faaliyetlerine, istihdam ve ihracat bilgilerine ilişkin verileri paylaştı. Ayrıca önümüzdeki dönemlerde planlanan çalışmalar hakkında bilgi vererek, KUTSO Yönetim Kurulu ile görüş alışverişinde bulundu.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ile KUTSO Yönetim Kurulu Üyelerinin bulunduğu ziyarette, KUTSO’nun otomotiv sektörüne ilişkin çalışmaları, kümelenme faaliyetleri, Zafer OSB’deki gelişmeler, üniversite-sanayi işbirliği çalışmaları gibi konularda bilgi paylaşıldı.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, Kros Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Yıldırım’a, şehrin ekonomisine sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür etti.