KÜTAHYA İYİ PARTİ HEYETİNDEN KUTSO’YA ZİYARET

İyi Parti il heyeti, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nı (KUTSO) ziyaret etti.  

İyi Parti Kütahya Belediye Başkan adayı Aynur Sezer ile beraberindeki heyetin ziyaretinde, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ile KUTSO Yönetim Kurulu Üyeleri ev sahipliği yaptı.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO’nun kurumsal yapısı ve faaliyetlerine, TOBB çatısı altında şehrimiz ve bölgemizde yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi paylaştı. Şehrin sosyal ve ekonomik yönden gelişmesi için,  halk, sivil toplum kuruluşları, üniversite, siyaset, yerel yönetimler ve basın olmak üzere altı faktörün işbirliğinin önemli olduğunu vurguladı. Ayrıca, şehrin, bölgenin ve ülkenin iktisadi yönden geliştirilmesi amacıyla yürütülen çalışmalara, KUTSO’nun katkı sağlama gayretinde olduğunu, bu kapsamda tüm paydaşlarıyla etkin iletişim ve işbirliğine önem verdiğini vurguladı.

İyi Parti Kütahya Belediye Başkanı adayı Aynur Sezer, KUTSO heyetine yapılan ziyaretten memnuniyet duyulduğunu, Kütahya’nın daha fazla üreten bir şehir olmasının arzu edildiğini belirtti. Ayrıca, sosyal ve kültürel alanlarda ihtiyaç duyulan çalışmalar olduğunu, özellikle turizm sektöründe olumlu gelişmeler sağlanabileceğini dile getirdi. Yerel dinamiklerin harekete geçirilmesinin önemli olduğunu vurgulayan Sezer, bu amaçla çalışmalar yürütülmesinin planlandığını ifade etti.

Karşılıklı iyi dileklerin sunulmasının ardından, ziyaret sona erdi.

Haber: KUTSO Basın