Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası KUTSO Akademi tarafından, üyelerin ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda, mesleki ve kişisel gelişim gibi farklı alanlardaki eğitim seminer programları düzenlenmeye devam ediyor.

Üyelerin yoğun ilgi ve katılım gösterdiği programlar çerçevesinde, “Eğitimde Ailenin Rolü ve Etkisi” konulu seminer, İzgören Akademi eğitmeni Acun Erkuloğlu sunumunda, KUTSO salonunda gerçekleştirildi.

Programın açılış konuşmasını yapan KUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Aktaş, yıllık eğitim takvimine ilişkin bilgi paylaşarak eğitim ve seminer faaliyetlerinin devam edeceğini belirtti. Konuklara, katılımlarından dolayı teşekkür ederek, yoğun ilgiden memnuniyet duyulduğunu ifade etti.

Seminerde, anne baba tutumları ve çocuklar üzerindeki etkisi, eğitimde ailenin rolü, çocuğun sosyal davranışlar kazanmasında ailenin önemi, toplumsal ortak değerlerin fark ettirilmesi, aile, öğrenci, öğretmen üçlüsünün uyumu, görsel, işitsel ve dokunsal iletişim kurma biçimleri, çocuğu yapılandırmada ailenin görevi, çocuklarla iletişimde doğru ve yanlış davranışlar hakkında bilgiler verildi.

Eğitmen Acun Erkuloğlu’nun, aile ve okul hayatından örnekleri paylaştığı, ebeveynlere tavsiyelerde bulunduğu, katılımcıların yoğun ilgi ve dikkatle dinlediği sunum, büyük beğeni topladı.

Eğitimin sonunda, memnuniyetlerini dile getiren katılımcılar, KUTSO yetkililerine teşekkür ederek, programların devam etmesi dileklerini ilettiler.

Haber: KUTSO Basın