Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) heyeti, Kütahya Belediye Başkanı Sayın Prof. Dr. Alim Işık’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarete, KUTSO Meclis Başkanı Nafi Güral, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO Meclis Başkan Vekili Ahmet Bağırgan, KUTSO Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

KUTSO heyeti tarafından iyi dileklerin sunulduğu ziyarette, birlik ve beraberliğin önemi vurgulandı. KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç,  şehrin sosyal ve ekonomik yönden gelişmesi için, yerel yönetimler, üniversite,  sivil toplum kuruluşları, siyaset ve halk olmak üzere, beş erkin iş birliğinin önemli olduğunu vurgulayarak, bu birlik ve beraberliğin Kütahya’da güçlü bir şekilde sağlanmasının arzu edildiğini, KUTSO’nun göreve ve işbirliğine hazır olduğunu ifade etti.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Kütahya Belediye Başkanı Sayın Prof. Dr. Alim Işık ise KUTSO’nun işbirliğine ve katkısına büyük önem verildiğini belirterek şunları söyledi: “Kütahya ile ilgili çalışmalarda ortak hareket edeceğiz. Yatırımlarla ilgili çalışmalara, KUTSO’nun söz ettiği beş erkin bir araya getirilmesi hususuna öncelik vereceğiz. Kütahya’nın potansiyelini öne çıkaracak konulardan başlamak üzere, işsizlik ve göçün durdurulması gibi alanlarda çalışmalar yapacağız. Kütahya’mız için çok değerlisiniz, böyle bir grubu ağırlamaktan mutluluk duydum.”

 

 

Haber: KUTSO Basın