Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) heyeti, Derya Madencilik Ltd.Şti. (Aragonit) ile Ünsa Madencilik A.Ş. (Keramika) işletmelerini ziyaret etti.

Ziyaretlere, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ve KUTSO Meclis Başkan Vekili Ahmet Bağırgan ile KUTSO Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Derya Madencilik işletmesinde, yetkililerden Umut Eskioğlu ile Keramika işletmesinde, yetkililerden Emin Yüce ile görüşen KUTSO heyeti, tüm ülkede sürdürülen İstihdam Seferberliğine, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) çatısı altında yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi paylaştı.

Güncel sosyal ve ekonomik konularda değerlendirme yapılarak, karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyaretlerde, işletme yetkilileri yeni istihdam ve yatırımlarına ilişkin bilgi paylaştılar.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, ilimiz, ülkemiz ekonomisine ve istihdamına sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür ederek, üyelerin ve iş dünyasının yararına çalışmaların sürdürüleceğini ifade etti.