Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Nisan ayı olağan meclis toplantısı, KUTSO sosyal tesisinde düzenlenen akşam yemeğinin ardından, Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Düzenlenen akşam yemeğinde, KUTSO’ya yeni kayıt olan işletmelerin üyelik beratları, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç tarafından takdim edildi.

Meclis Başkan Vekili Ahmet Bağırgan başkanlığında gerçekleştirilen, KUTSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, meslek komitesi başkanları, TOBB Kütahya Genç Girişimciler Kurulu başkanının katıldığı toplantı, ilgili gündem maddeleriyle yapıldı.

Toplantıda konuk edilen Altıntaş Belediye Başkanı Arif Teke, ilçedeki çalışmalar ve Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi hakkında, T.C.Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Vural Kavuncu ile Rektör Danışmanı Doç.Dr. Hasan Emre Aydın ise üniversitede gerçekleştirilen çalışmalar, hizmet veren bölümler, akademik kadro ve öğrenci sayısı, yürütülen faaliyetler ve projeler hakkında bilgi paylaştılar.

Konukların hitabının ardından, olağan gündem maddelerinde yer alan konular görüşülerek, ilgili kararlar alındı. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Y.Yazaroğlu tarafından aylık faaliyet raporu,  Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Tolga Eskioğlu tarafından mali konular sunuldu. Meclisten Bir Ses gündeminde, “Yeraltı Kaynaklarımız” konulu sunumuyla haziruna hitap eden KUTSO Meclis Üyesi Mehmet Ali Pasafçıoğlu’na, günün anısına plaket takdim edildi.

Hitapların ve gündem maddelerinin tamamlandığı KUTSO Nisan ayı meclis toplantısı, bir sonraki toplantı tarihinin duyurulmasının ardından, Meclis Başkan Vekili Ahmet Bağırgan tarafından kapatıldı.

 

Haber: KUTSO Basın