Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Meslek Komiteleri Nisan ayı toplantısı, her ay olduğu gibi, KUTSO sosyal tesisinde düzenlenen kahvaltının ardından, toplantı salonunda gerçekleştirildi.

KUTSO Meclis Başkanı Nafi Güral, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, Meslek Komiteleri başkanları ve üyeleri katılımındaki toplantıda, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş. Müdür Yardımcısı Dr.Öğretim Üyesi Ayhan Gün konuk edildi. Haziruna hitabında, KOBİ’lerin TÜBİTAK Projesi hazırlamasına yönelik bilgi sundu.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Y.Yazaroğlu, meslek komitelerinin faaliyetlerine ilişkin bilgi paylaşarak, tüm meslek gruplarındaki üyelerin sektörel sorunları ve çözüm önerilerine yönelik çalışmaların daha etkin ve verimli şekilde sürdürüleceğini ifade etti. Ayrıca, üyeler yararına, fuar ve iş geliştirme ziyaretleri gibi faaliyetlerin, üyelerin talepleri yönünde planlanacağını belirtti.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, tüm üyelerin, meslek komiteleri vasıtasıyla, taleplerini ve görüşlerini KUTSO’ya iletmelerinin beklendiğini söyleyerek, çalışmalarından dolayı komite üyelerine teşekkür etti.

Hitapların ve olağan gündemin tamamlanmasının ardından, KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Y.Yazaroğlu’nun, bir sonraki toplantı tarihini duyurmasıyla program sona erdi.

Haber: KUTSO Basın