Ege Savunma Sanayi & Tedarikçi Zirvesi 2019 Daveti

T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanlığı Ve T.C Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı destekleri ile gerçekleştirilen, Ege Savunma Sanayi & Tedarikçi Zirvesi 2019 için Ege Kalkınma Derneği tarafından Müdürlüğümüze yapılan bildirim de;

Savunma Sanayinde, Tedarikçiler ile Savunma Sanayi Firmalarının buluştuğu Ege Savunma Sanayi & Tedarikçi Zirvesi 2019 İzmir’deki ikinci zirve, bölgemizdeki yerli ve milli üreticilerin artmasını hedefleyerek, T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı’nın onayı, destekleri ve katılımlarıyla, 13-14 Haziran 2019 tarihlerinde İzmir Kaya Termal Otel& Convention Center’da gerçekleştirilecektir.

Başta sizlerin olmak üzere, Ege Bölgesindeki tüm Ticaret ve Sanayi Odaları, Üniversiteler, Teknoparklar, İş dünyasının değerli STK’larının temsilci ve üyelerinin katılımlarıyla Ege Savunma Sanayi & Tedarikçi Zirvesi 2019’da, Savunma Sanayii Başkanlığı ile TSK Güçlendirme Vakfına bağlı firmalar (Aselsan, Havelsan Roketsan, TEİ (TUSAŞ), İŞBİR, Türk Havacılık Uzay Sanayii (TAİ), Aspilsan) ile birlikte özel Savunma Sanayi firmalarıyla, başta İzmir ve Ege Bölgesindeki tedarikçi olabilecek üretici, imalatçı firmaların buluşması, bilgilendirilmesi, görüşmesi, iş yapması planlanmıştır.