KUTSO’DAN GIDA YARDIMI DAĞITIMI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) finansmanı ile her yıl olduğu gibi, bu yıl Ramazan ayında, ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yapıldı.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından, Kütahya il merkezi, ilçeleri ve merkeze bağlı köylerde yaşayan ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Gıda yardımları, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Meclis üyeleri, Yönetim Kurulu, Meslek Komitesi Başkanları ve oda çalışanları aracılığıyla ihtiyaç sahibi 675 aileye ulaştırıldı.

Yardımlaşma anlamında yoğun duyguların yaşandığı ve sofraların bereketlendiği Ramazan ayında, yaklaşık altmış kişi tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılan gıda yardımlarını alanlar, yapılan bu yardımlardan dolayı teşekkür ederek, memnuniyetlerini belirtti.