Tunus Yatırım Forumu 2019

Sayın Üyemiz

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Avrupa Birliği Ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğünden Odamıza gönderilen yazıda;

Dışişleri Bakanlığının 21.05.2019 tarihli ilgi yazısında, 20-21 Haziran 2019 tarihlerinde Tunus Cumhuriyeti Kalkınma, Yatırım ve Uluslararası İşbirliği Bakanlığının desteğiyle Tunus’ta düzenlenecek olan “Tunus’ta Yatırım Yap, Fırsatı Yakala” temalı Tunus Yatırım Forumu 2019 kapsamında; dijital ekonomi, otomobil, havacılık ve gıda işleme sektörlerine ilişkin yuvarlak masa toplantıları düzenlenerek yüksek katma değeri olan alanlarda Tunus’un sunduğu yatırım fırsatlarına ve rekabetçilik unsurlarına odaklanılmasının öngörüldüğü bildirilmektedir.

Aynı zamanda, Tunus açısından büyük önem ifade eden altyapı ve yatırım alanlarında gelecek yılın ihale programlarının da belirlenmesi planlanan Foruma, Tunus Büyükelçimiz davet edilmiş olup anılan etkinliğe ilgili kurum ve firmalarımızın katılımlarının teşvik edilmesine büyük önem verildiği ifade edilmektedir.

Bu kapsamda, birer örnekleri ilişikte sunulan Tunus Yatırım Forumuna ilişkin programın ve Tunus Büyük elçiliğimize iletilen davet mektubunun Avrupa Birliği Ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğünüzce incelenerek ilgili olabilecek firmalarımıza duyurulmasına ve katılım sağlaması öngörülen Avrupa Birliği Ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü temsilcilerine ilişkin bilgilerin, Dışişleri Bakanlığına iletilmek üzere 31 Mayıs 2019 tarihine kadar Avrupa Birliği Ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğüne gönderilmesine ihtiyaç duyulmaktadır.

Ek:
1- Program (1 Sayfa)
2- Davet Mektubu (1 Sayfa)

Bilgi İçin:

Melisa TEKELİ