“GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜNDEN KUTSO’YA ZİYARET”

Uludağ Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Hasan Eken ile Kütahya Gümrük Müdürü Osman Erdoğan, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO’nun kurumsal yapısı ve faaliyetleri, şehrimiz ve bölgemizdeki çalışmalar, KUTSO tarafından oluşturulan Dış Ticaret Çalışma Grubu hakkında bilgi paylaştı. Şehrin ve bölgenin, sosyal ve ekonomik gelişmesindeki en önemli unsurun, tüm paydaşlarla, birlikte hareket etmek olduğunu vurgulayarak, Kütahya Gümrük Müdürlüğü’nün çalışmalarından memnuniyet duyulduğunu belirtti.

Uludağ Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Hasan Eken ile Kütahya Gümrük Müdürü Osman Erdoğan ise faaliyetlerine ve planlanan çalışmalarına yönelik bilgi paylaşarak, KUTSO ile işbirliğinin artarak sürdürülmesinin arzu edildiğini ifade etti.

Kütahya’daki ihracat verileri, ülkedeki ve dünyadaki ekonomik duruma ilişkin değerlendirmeler yapılan ziyarette, iş dünyası yararına, şehre ve bölgeye katkı sağlayabilecek işbirliği çalışmaları istişare edilerek, karşılıklı iyi dilekler sunuldu.

Haber: KUTSO Basın