TSE TETKİKLERİNDE KUTSO BAŞARISI

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nda (KUTSO) uygulanmakta olan TSE ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi ile ISO 10002:2014 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi tetkikleri, Türk Standardları Enstitüsü (TSE) tarafından gerçekleştirildi.

TSE Baş Tetkik Görevlisi Coşkun Yıldırım tarafından KUTSO’da gerçekleştirilen tetkiklerde, yönetim sistemlerinin kurumsal yapısı ve uygulamaları incelendi. Tetkikler neticesinde, KUTSO, TSE ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi ile ISO 10002:2014 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi belgelerinde geçerliliğinin devamı sağlanmış oldu.

Tetkiklerin açılış toplantısı, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ile Yönetim Kurulu üyeleri ve çalışanların katılımında yapıldı. Toplantıda, KUTSO’nun organizasyon yapısı, yürütülen faaliyetler ve hizmetler hakkında bilgi paylaşan Özotraç, yüksek hizmet kalitesinin sürdürülmesine ilişkin iyileştirme çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

Tetkiklerin tamamlanmasının ardından KUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Alkış’ın ve çalışanların katılımıyla yapılan toplantıda, KUTSO’daki tetkiklerin başarılı ve verimli geçtiği, ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi belgesi ile ISO 10002:2014 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi belgesinin devamına karar verildiği açıklandı.

TSE Baş Tetkik Görevlisi Coşkun Yıldırım’ın, KUTSO’da yürütülen yönetim sistemlerine ilişkin çalışmalardan dolayı, yönetim kurulunu ve personeli tebrik etmesi, karşılıklı iyi dileklerin sunulmasıyla program sona erdi.

Haber: KUTSO Basın