KÜTAHYA MİLLETVEKİLİ AHMET ERBAŞ’IN KUTSO ZİYARETİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ile MHP Kütahya İl Başkanı Ferhan Yıldırım, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nı (KUTSO) ziyaret etti.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ile KUTSO Yönetim Kurulu Üyelerinin bulunduğu ziyarette, sosyal ve ekonomik konularda karşılıklı bilgi paylaşılarak, görüş alış verişi yapıldı.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO’nun kurumsal yapısı, üye sayısı ve profili, çalışma usulleri ile yürütülen faaliyetlere ilişkin bilgi paylaştı. Şehrin sosyal ve ekonomik yönden gelişmesi için, yerel yönetimler, üniversite, sivil toplum kuruluşları, siyaset ve halk olmak üzere beş faktörün işbirliğinin önemli olduğunu vurguladı. Ayrıca, şehrin, bölgenin ve ülkenin iktisadi yönden geliştirilmesi amacıyla yürütülen çalışmalara, KUTSO’nun katkı sağlama gayretinde olduğunu, bu kapsamda tüm paydaşlarıyla etkin iletişim ve işbirliğine önem verdiğini vurguladı.

Milletvekili Erbaş, KUTSO heyetiyle yapılan görüşmeden duyulan memnuniyeti dile getirerek, Kütahya ve ilçelerindeki çalışmalara ilişkin bilgi paylaştı. Kütahya’nın tanıtımı ve geliştirilmesi yönünde fikir alış verişinde bulundu.

Kütahya’nın tanıtılması ve sorunlara çözüm üretilmesinde, birlikte hareket etmenin öneminin görüşüldüğü ziyaret, etkin iletişim ve işbirliğinin sürdürülmesi yönünde fikir birliği sağlanması ve karşılıklı iyi dileklerin paylaşılmasıyla sona erdi.

Haber: KUTSO Basın