Endonezyalı Firmaların 88. İzmir Enternasyonal Fuarı’na Katılımı Hakkında

6-10 Eylül 2019 tarihlerinde İzmir Kültürpark’ta düzenlenmesi planlanan 88. İzmir Enternasyonal Fuarı’na Endonezya tarafından katılım sağlanacağı ve anılan fuarda dokuz firma ile Hol 2’de Endonezya standının açılacağı bildirilmektedir.

Anılan yazıda devamla, fuarda yer alacak ve ürünlerini sergileyecek olan Endonezya firmalarının Türk firmaları ile tanışmayı ve çalışma fırsatlarını değerlendirmeyi arzu ettikleri ifade edilmektedir.

Bu çerçevede, gıda, kâğıt, tüketim, spor malzemeleri, bitkisel ürünler, baharatlar ve diğer Endonezya ürünleri hakkında bilgi edinmek ve Endonezyalı firmaları ile işbirliği yapmak isteyen firmalarımız Endonezya Pavyonu’na davet edilmektedir.

Fuara katılan Endonezyalı firmalarının listesi ekte sunulmakta olup, 88. İzmir Enternasyonal Fuarı’na ilişkin güncel bilgilere https://ief.izfas.com.tr/index.php/tr/ web adresinden ulaşılabilmektedir.